Skip to main content
TEATRE
REGALA'M ESTA NIT

Albena
Produccions

Albena Produccions naix al 1994 de la mà de Carles Alberola i Toni Benavent. En estos anys han treballat amb grans professionals de l’escena i l’audiovisual valencià, realitzant una trentena d’obres de teatre, dos curts, un llargmetaratge  i més d’una quinzena de sèries televisives.

Alberola, s’encarrega de l’autoria de la major part dels textos i de la direcció, participant també com actor en alguns d’ells, i Benavent, es responsabilitza de la gestió, producció i distribució.

Acompanyats d’un gran equip, en l’actualitat format per Joan Carles Dauder (producció i gestió), Patri Aranda (Ajudantia de producció),  Nuria Nebot (Administració). Part tècnica de Top& Go (Marcos Orbegozo). Il·luminació de Ximo Olcina, música d’Arnau Bataller, caracterització de Mercedes Luján,  vestuaris de Pascual Peris o de Maria Almudéver, fotografies de Vicente A. Jiménez, cartelleria d’Assad Kassab, o la comunicació i Xarxes de Pablo Ricart. Als espectacles en gira sumem els intèrprets: Verònica Andrés, Silvia Valero, Juli Disla, Laura Romero, Manuel Maestro i Carla Pascual.

Coneix-nos

Producció

Veure tot
Teatre
Televisió
Cinema

"Ningú deixa d'existir mentré algú conte la seua història"

En Albena Produccions, contem històries. De la comèdia a la tragèdia (a cas no van de la mà?). Al 2024 celebrem 30 ANYS de trajectòria als escenaris amb més de tres mil representacions i més d’una cinquantena de premis. Agraím al públic l’estima rebuda que ens dona força per continuar amb la il·lusió de nous projectes, tant al teatre com a l’audiovisual.

Teatre

Al llarg dels anys Albena Produccions ha portat endavant més de trenta produccions teatrals i audiovisuals de ma-nera directa.

Audiovisuals

Albena Producciones ha creat gran varietat de séries majoritàriament d’humor i produccions cinematogràfiques, principalment per a la Televisió valenciana.

Projectes

Filter

Notícies

Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia - Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU
Ir al contenido